Speciaal voor u

Handige informatie

Verzekeraars
Tegenwoordig zijn er veel verzekeraars waar u bij verzekerd kunt zijn. Wij hebben als praktijk met bijna alle verzekeraars een contract waardoor u als verzekerde uw fysiotherapie behandeling vergoed krijgt mits u hiervoor aanvullend verzekerd bent.

Daarnaast zijn er verschillende klachten die uit de basisverzekering vergoed worden.
Aangezien er veel onduidelijkheid hierover is zullen wij als praktijk met u meekijken en u proberen te helpen zodat u niet tegen onvoorziene kosten aan loopt. Kijk zelf ook goed naar uw verzekering zodat u zelf ook goed voorbereid

Mocht u hier vragen over hebben neem dan met ons contact op.

Verwijzing
In onze praktijk kunt u met én zonder verwijzing van een (huis)arts en/of specialist bij ons terecht en door een van onze fysiotherapeuten behandeld worden.
Sinds 1 januari 2006 bestaat DTF in Nederland. DTF staat voor Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie. Een verwijzing voor de fysiotherapie is hiermee niet meer noodzakelijk. Wanneer u zich, zonder verwijzing, meldt bij een van onze fysiotherapeuten vindt er eerst een screening plaats. Dit is een vraaggesprek over uw gezondheidssituatie en uw hulpvraag. Op basis van de screening bepaald de fysiotherapeut of verder fysiotherapeutisch onderzoek/behandeling wenselijk is. Bij verdenking van achterliggende aandoeningen kunnen wij u eerst adviseren uw huisarts te bezoeken voor nader advies en/of onderzoek.

Mocht u in het bezit zijn van een verwijzing, neemt u deze dan mee voor de fysiotherapeut.

Benodigdheden bij uw (eerste) afspraak:
– Een geldig legitimatiebewijs
– Uw zorgverzekeringspas
– Een verwijzing van de huisarts of medisch specialist (als u die heeft)
– Een schone handdoek. Graag willen wij u vragen om zelf een schone handdoek mee te nemen naar uw behandelingen, dan zorgen we samen voor de meest hygiëne setting.

Vergoedingen/prijslijst 2020

Download ons magazine.

Afspraak maken

U kunt bij ons op verschillende manieren een afspraak maken:
– Telefonisch, u kunt bellen naar 085 130 42 30
– Via de mail, u kunt mailen naar info@fysiolageland.nl
– Via het contactformulier op onze website, klik hier om naar het contactformulier te gaan

Afzeggen afspraak

Mocht u genoodzaakt zijn om uw afspraak af te zeggen of te verplaatsen, houdt er dan rekening mee, dat u de afspraak tot 24 uur van tevoren kunt annuleren of verzetten. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw afspraak 24 uur van tevoren af te zeggen of te verzetten, dan zullen wij de afspraak in rekening moeten brengen.

U kunt uw afspraak afzeggen of verplaatsen door ons te bellen op 085 130 42 30 of te mailen naar info@fysiolageland.nl.

Nemen wij telefonisch niet op dan mag u ook inspreken op het antwoordapparaat

Bekijk hier de Chronische lijst 2020

Niet limitatieve lijst met aandoeningen voor langdurige of intermitterende fysiotherapie, oefentherapie Cesar en oefentherapie
Mensendieck