Over ons

De geschiedenis

In 2012 is de praktijk door Ellen Boom in de Duikerstaat gestart. Er kwam een snelle groei van het aantal patiënten. Een uitbreiding in 2012 en in december 2015 waren noodzakelijk om de zorg aan u te blijven verlenen. Het geeft de praktijk de uitstraling die het nu heeft. 400m2 met 7 behandelkamers en met privacy.
Het team heeft zich door de jaren heen versterkt met verschillende therapeuten en daarbij zijn er steeds meer specialisaties bijgekomen. Zo bieden we nu op een Masterniveau Manueel therapie, Sportfysiotherapie, algemene fysiotherapie en daarbij ook nog verschillende kleinere specialisaties.
Binnen de praktijk hebben we ruimte voor revalidatie en sport in de twee oefenzalen die de praktijk rijk is. De zalen zijn ruim opgezet zodat er genoeg plek is om aan uw herstel te werken.
De afgelopen jaren zijn wij als praktijk op meerdere locaties gaan werken, u kunt ons nu ook tegenkomen op de Maasboulevard, Nieuw binnenweg, Bavo Europoort en natuurlijk gewoon in de wijk.

Heeft u ze al zien rijden, onze scooters?
U kunt nog niet naar buiten. Dan komt de therapeut op de scooter naar u toe. Zo zijn we snel heen en weer.

Team

Elke dag bespreekt het team patiënten die extra aandacht nodig hebben. Zij hebben kennis en ervaring die bijdraagt aan uw herstel. Een fijn idee dat er meerdere therapeuten met uw herstel meedenken. Hierdoor krijgt u de juiste therapie en de juiste behandelaar om van uw klachten af te komen.

Bekijk het team

Stagiaires

U kunt ze tegenkomen bij alle medewerkers. Door een leerschool te bieden aan de nieuwe generatie blijft kennis aanwezig en kan worden verdiept. Vind u het niet prettig als een stagiair uw behandeling observeert of onder toezicht uitvoert. Geeft u dat dan aan bij de inschrijving?

Over u

Bezoekers.

Binnen de praktijk zien wij een zeer verschillende patiëntenpopulatie. Hierbij vinden wij het belangrijk dat u bij de juiste therapeut komt. Daarom koppelen wij u aan een therapeut met kennis van uw klachten.

Als u voor het eerst komt. Dan reserveren wij voldoende tijd voor u. Er wordt een vraaggesprek en onderzoek gedaan. Gelijk krijgt u een behandeling en mogelijk oefeningen mee. Er wordt dus direct gestart aan uw herstel.
Zou u bij u behandelingen een schone handdoek mee willen nemen, dan zorgen we samen voor de meest hygiënische setting.

Onze mensen

Het team.

Ellen Boom
Sharon Pellikaan

Renske van Oosten

Nanda Pellikaan

Floor te Lintel Hekkert

Jeroen Verveer
Femke Kneppers

Maryse Smeele

Joey Blok

Ronald Alessie

Tessa van Eijk