Fysio lageland

Revalidatie

Revalideren is nodig als u een blessure heeft opgelopen tijdens het sporten, uw dagelijkse bezigheden, op het werk of nadat u geopereerd bent. Het doel van revalideren is dat het lichaam weer gaat functioneren op het niveau van voor de blessure/operatie of zelfs beter. Samen met u worden uw doelen, waar u naar toe wilt werken, besproken. Een mogelijk einddoel kan zijn dat u uw sport-, werk- en/of dagelijkse activiteiten weer kan hervatten.

Fysio lageland

Wat kan de fysiotherapeut voor u betekenen?

Uw revalidatie wordt begeleid door onze (sport)fysiotherapeut, die samen met u ernaar streeft om uw doelen te bereiken. Er wordt gewerkt aan het verbeteren van mobiliteit, spierkracht, coördinatie, stabiliteit en uithoudingsvermogen. Er wordt getraind om uw algehele belastbaarheid te verbeteren. Middels testen en meetinstrumenten wordt er geëvalueerd om te bekijken waar u zich bevindt in het herstelproces en in welke mate uw doelen bereikt zijn.

U kunt revalideren bij Fysiotherapie Centrum het Lage Land na de volgende operaties:

5

Meniscusoperaties;

5

Kruisbandoperaties;

5

Hernia-operaties;

5

Pees- en bandoperaties;

5

Schouderoperaties;

5

Enkeloperaties;

5

Knie- en heupprotheses;

5

En alle overige niet genoemde operaties;

Vergoeding
Mogelijk worden de kosten (deels) vergoed door uw aanvullende verzekering. Dit kunt u bij ons navragen. Zelf betalen? Zie onze prijslijst voor de actuele prijzen.